Банка от Уолстрийт изрази опасения относно потенциалното въздействие на намаляващото

...
Банка от Уолстрийт изрази опасения относно потенциалното въздействие на намаляващото
Коментари Харесай

Ето кои акции може да пострадат от потенциалната стаглфация на икономиката в САЩ

Банка от Уолстрийт изрази опасения по отношение на евентуалното влияние на намаляващото търсене в Съединени американски щати и непрекъснатата инфлация върху някои добре известни акции, изключително в бранша на потребителските артикули.

Според стратезите на Barclays Kimberly-Clark (KMB) и Procter & Gamble (PG) са измежду фирмите, които могат да бъдат наранени.

Kimberly-Clark, известна с марки като тоалетна хартия Scott и пелени Huggies, и Procter & Gamble, която създава артикули като шампоан Pantene и паста за зъби Crest, се смятат за изненадващи образци, макар че са част от бранш, където потребителите са склонни да продължат да купуват артикули, когато времената са сложни..

Barclays също акцентира Ball, снабдител на алуминиеви опаковки, като друга уязвима стока, представляваща бранша на материалите, който има наклонност да изпитва съществени усложнения по време на стопански спадове.

Анализът на банката допуска, че стагфлационна среда може да докара до напън върху маржа заради негативен действен ливъридж, изключително за компании като Kimberly-Clark, Ball и Procter & Gamble. Тези компании са избрани като най-хубавите претенденти за евентуални загуби при подобен стопански сюжет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР