Банка ДСК предприема допълнителни мерки срещу разпространението на коронавирусната пандемия.

...
Банка ДСК предприема допълнителни мерки срещу разпространението на коронавирусната пандемия.
Коментари Харесай

Банка ДСК променя работното време заради коронавируса

Банка ДСК подхваща спомагателни ограничения против разпространяването на коронавирусната пандемия. Кредиторът желае да увеличи сигурността на клиентите и чиновниците си, които посещават клонова мрежа.

Обектите с удължено работно време и тези в огромните търговски центрове, вид молове, минават в режим на работа от 10:00 до 18:00 ч. от понеделник до събота, а в неделя - от 10:00 до 15:00 ч ., оповестяват от ДСК. Някои от по-малките клонове от мрежата ще работят с в допълнение понижено работно време.

Въвежда се режим на следен достъп до банковите салони при съблюдаване на задоволителна физическа отдалеченост от 2 метра сред чакащи, обслужвани клиенти и обслужващ личен състав.

Освен инструкциите, които чиновниците употребяват за информиране на клиентите, са готови и материали (постери и осведомителни стикери) със препоръки и указания за сигурност, които в най-кратък период ще бъдат ситуирани в обектите.

В по-големите офиси, съобразено с опциите, гишетата за обслужване се провеждат през едно.

От банката подсигуряват, че всички техни чиновници обслужват клиенти с защитни средства (маски, ръкавици, дезинфекционни материали). Увеличена е и честотата на разчистване на служебните пространства и зоните за обслужване на клиенти с дезинфекционни средства и препарати. В по-големите офиси е допустимо да се прекрати обслужването за към 30 минути, с цел да се извърши стерилизация на пространствата.

Банка ДСК поучава всички свои клиенти да посещават клоновата мрежа единствено при положение на последна нужда и им предлага да се възползват оптимално от опциите на електронните канали за банкиране ДСК Директ и DSK Smart, да употребяват своите банкови карти за безкасови заплащания, както и да се обръщат за информация към Контактен център: 0700 10 375 / *2375 (за мобилни устройства), имейл адрес [email protected]

Ако посещаване на офис е наложително, Банка ДСК дава опция на клиентите авансово да заявят час за посещаване в по-големите офиси . Заявяването става на уеб страницата на банката, секция "Запази час за консултация ".

"Уверяваме нашите клиенти, че мрежата от банкомати, електронната ни система за банкиране, както и личната ни авторизационна система за картови заплащания, действат изцяло обикновено и са устойчиви на съществени натоварвания . Всички наши клиенти би трябвало да бъдат спокойни, че ще имат непрекъснат достъп до своите средства посредством банковите си карти или електронните канали за банкови услуги ", заключват от финансовата институция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР