Банка ДСК обяви, че стартира специална дигитална платформа, част от

...
Банка ДСК обяви, че стартира специална дигитална платформа, част от
Коментари Харесай

Нова онлайн платформа информира клиентите на Експресбанк за обединението с ДСК

Банка ДСК разгласи, че започва специфична цифрова платформа, част от цялостната осведомителна акция за процеса на интеграция с Експресбанк. Създадената подстраница на главния уеб страница на Банка ДСК дава изчерпателна и налична информация на клиентите на Експресбанк за процесите и измененията, които настъпват поетапно и касаят миграцията на системите и услугите от едната банка към другата.

От през днешния ден платформата е дейна на адрес http://dskbank.bg/integration, както и посредством директна връзка от уеб страницата на Експресбанк. На нея клиентите могат да намерят настоящи вести, видео материали с въпроси и отговори, и благоприятни условия за противоположна връзка по тематики и въпроси, свързани с интеграцията на двете организации. Уеб страницата ще дава разяснителна информация за идни промени и усъвършенствания в продуктите и услугите, като да вземем за пример преиздаване на банкови карти, ново онлайн и мобилно банкиране с повече благоприятни условия и доста други. Съдържа тематични видеа, снимани с специалисти на Банка ДСК, а не с професионални артисти. Стоян Ганчев и Юлия Чардаклийска от Банка ДСК застават пред камерата, с цел да споделят цялата нужна информация за процеса на обединяване. В поредицата, чието начало е сложено с първите три видеа - към този момент налични на платформата – те показват в резюме какви са измененията при дебитните карти и онлайн банкирането.

„ С идното обединение на двете банки ще имаме опция да предложим на клиентите по-модерни артикули, по-удобно банкиране и положително прекарване във всички канали за обслужване, достъп до най-голямата клонова мрежа и най-голямата мрежа от банкомати в страната, усъвършенствани и усъвършенствани гами от картови, кредитни и спестовно- капиталови артикули и решения “, споделя госпожа Виолина Маринова, Главен изпълнителен шеф и Председател на УС на Банка ДСК.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР