Банка ДСК обяви, че стартира специална дигитална платформа, част от

...
Банка ДСК обяви, че стартира специална дигитална платформа, част от
Коментари Харесай

Клиентите на Експресбанк вече разполагат с иновативна платформа с информация за обединението с Банка ДСК

Банка ДСК разгласи, че започва специфична цифрова платформа, част от цялостната осведомителна акция за процеса на интеграция с Експресбанк. Създадената подстраница на главния уеб страница на Банка ДСК дава изчерпателна и налична информация на клиентите на Експресбанк за процесите и измененията, които настъпват поетапно и касаят миграцията на системите и услугите от едната банка към другата.

От през днешния ден платформата е дейна на адрес http://dskbank.bg/integration , както и посредством директна връзка от уеб страницата на Експресбанк. На нея клиентите могат да намерят настоящи вести, видео материали с въпроси и отговори, и благоприятни условия за противоположна връзка по тематики и въпроси, свързани с интеграцията на двете организации. Уеб страницата ще дава разяснителна информация за идни промени и усъвършенствания в продуктите и услугите, като да вземем за пример преиздаване на банкови карти , ново онлайн и мобилно банкиране с повече благоприятни условия и доста други. Съдържа тематични видеа, снимани с специалисти на Банка ДСК, а не с професионални артисти. Стоян Ганчев и Юлия Чардаклийска от Банка ДСК застават пред камерата, с цел да споделят цялата нужна информация за процеса на обединяване. В поредицата, чието начало е сложено с първите три видеа - към този момент налични на платформата - те показват в резюме какви са измененията при дебитните карти и онлайн банкирането.

„ С идното обединение на двете банки ще имаме опция да предложим на клиентите по-модерни артикули, по-удобно банкиране и положително прекарване във всички канали за обслужване, достъп до най-голямата клонова мрежа и най-голямата мрежа от банкомати в страната, усъвършенствани и усъвършенствани гами от картови, кредитни и спестовно-инвестиционни артикули и решения “, споделя госпожа Виолина Маринова, Главен изпълнителен шеф и Председател на УС на Банка ДСК.

В процеса на интеграция до този миг и в стила на образната еднаквост на Група ОТП, са ребрандирани цялата клонова мрежа на Експресбанк, всички онлайн канали, електронното и мобилно банкиране, рекламните материали в обектите. През това лято бе приключена сполучливо и миграцията на АТМ устройствата на Експресбанк. В момента се мигрират ПОС терминалите. От финансовата институция канят всички клиенти на Експресбанк да посетят платформата и да наблюдават настоящите вести за промени в хода на интеграцията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР