Банка ДСК обяви, че предоставя на всички свои клиенти с

...
Банка ДСК обяви, че предоставя на всички свои клиенти с
Коментари Харесай

Банка ДСК пуска нова програма за лоялност „Merci”

Банка ДСК разгласи, че дава на всички свои клиенти с дебитна или кредитна карта нова стратегия за преданост „ Merci ". С нея клиентите получават отстъпки при заплащания с карта в над 900 търговски обекти в цялата страна. Отстъпката се начислява непосредствено сега на заплащане на ПОС терминал в съответния магазин, като понижение в общата дължима сума за покупка.

„ Merci " е изобретение за клиентите на Банка ДСК, а за тези на Експресбанк е годна от есента на предходната година. Създадена за да улеснява притежателите на всички типове дебитни и кредитни карти, издавани от двете финансови институции, самодейността дава преференциални условия с атрактивни отстъпки сред 5% и 50% от цената, при извършване на покупки в разнообразни типове търговски обекти.

В „ Merci " са включени 30 добре познати търговски марки на българския пазар, разполагащи с над 900 обекта в цялата страна - от сферата на фармацията, опазването на здравето, мода, пътувания, спорт, детски артикули, книжарници, горива, автомобилни услуги и доста други. Освен непрекъснатите закрепени отстъпки, предлагани от тези търговци, картодържателите на двете банки могат да бъдат прелестно сюрпризирани с спомагателни извънредни оферти и похвали, годни за лимитиран интервал от време. Разработеното мобилно приложение „ Merci " разрешава на потребителите да се възползват в цялостна степен от предлаганите благоприятни условия - могат да намират всички търговски обекти наоколо, чрез геолокация на мобилните устройства и да се осведомят за отстъпките по отношение на самостоятелните условия на всеки търговец. Също по този начин могат да получават информация за понижения и вести за нови предложения.

Всички картодържатели на Банка ДСК и Експресбанк вземат участие автоматизирано в програмата, като е належащо единствено да конфигурират безплатното приложение на своите мобилни устройства (от App Store и Гугъл Play) и да записват своята карта за разплащания. Двете банкови организации не престават да работят взаимно по използването на други нововъведения, които са част от цялостния развой на интеграция, и имат за цел да подобрят в допълнение потребителското прекарване.

Допълнителна информация за „ Merci ": https://dskbank.bg/

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР