Банка ДСК и Експресбанк се обединяват и в подкрепа на

...
Банка ДСК и Експресбанк се обединяват и в подкрепа на
Коментари Харесай

Банка ДСК и Експресбанк подкрепят заедно първия в България Агро Хекатон

Банка ДСК и Експресбанк се сплотяват и в поддръжка на първия Агро Хекатон в България. Събитието е отдадено на нововъведенията в земеделието и ще се състои на 13 и 14 септември 2019 година на територията на NIK Academy в шуменското село Изгрев, оповестиха от Банка ДСК. Целта на събитието е провокиране на интерес измежду земеделските производители за преимуществата на цифровите технологии, както и за замесване на ИТ експерти в провокациите на агро бранша.

В рамките на един ден компютърни експерти, студенти в земеделски университети и земеделци ще генерират хрумвания и ще създават решения по авансово избрани тематики, измежду които са потребление на изкуствен интелект, автоматизации и интернет в земеделието. Участниците ще имат разполагаем и ментори, които ще ги подкрепят в процеса на създаване на прототипните оферти.

Всеки искащ да взе участие може да се записва на: https://www.nik-academy.bg/events. AgriTechHack дава опция за самостоятелно или групово присъединяване. Входът е безвъзмезден и най-хубавите хрумвания ще получат парични награди на обща стойност 22 000 лв..

Проектът AgriTechHack е емблематичен за Банка ДСК и Експресбанк, защото е първият им взаимен план, подобаващ на тактиката на двете институции да поддържат новаторски планове от публично значение, целящи съвременно, по-ефективно и високотехнологично бъдеще за България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР