Банка ДСК и Експресбанк съобщиха как ще става изплащането на

...
Банка ДСК и Експресбанк съобщиха как ще става изплащането на
Коментари Харесай

Банка ДСК и Експресбанк обявиха как ще се получават пенсиите за месец април*

Банка ДСК и Експресбанк оповестиха по какъв начин ще става изплащането на пенсиите по време на изключителното състояние:

" Уважаеми клиенти,

Във връзка с идното погашение на пенсии, ние от Банка ДСК и Експресбанк, Ви предлагаме:

За приемане на пенсии да употребявате предпочитано необятната ни мрежа от над 1100 банкомата в цялата страна .

При неспособност да ползвате банкомат, може да получите пенсията си и на гише в нашите клонове. Въвели сме прецизни ограничения и режим на следен достъп за обезпечаване на Вашата сигурност и тази на чиновниците ни, според условията на здравните управляващи в страната. В тази връзка, съветваме клиентите, които имат да получават пенсия, да посетят офисите на Банка ДСК / Експресбанк до 12:00 часа в дните 7 , 8 или 9 април 2020 година (вторник, сряда или четвъртък). Молим Ви, преди да планирате посещаване, да ревизирате началото на работното време на най-удобния за вас клон, на уеб страницата на Вашата банка. Временно, поради оповестеното изключително състояние в страната, някои от офисите ни стартират работа от 10:00 часа.

Отново подсещаме, че имате непрекъснат достъп до Вашите средства посредством банковата Ви карта и предлагаме да се възползвате оптимално от удобството да получите Вашата пенсия на банкомат.

Уведомяваме всички клиенти, че в дните 7, 8 и 9 април 2020 година (вторник, сряда или четвъртък), до 12:00 часа в клоновете на Банка ДСК и Експресбанк ще се обслужват предпочитано клиенти за приемане на пенсии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР