Bank of America затвори временно около 50 свои клона в

...
Bank of America затвори временно около 50 свои клона в
Коментари Харесай

Bank of America затвори временно около 50 свои клона заради COVID-19

Bank of America затвори краткотрайно към 50 свои клона в Централна Флорида като част от новите ограничаващи ограничения в някои градове в цялата страна на фона на ескалация на пандемията от ковид.

Банката възнамерява да отвори още веднъж клоновете "възможно най-скоро ", само че няма избрана дата за това, съобщи представителят ѝ Матю Дейли. Отварянето ще се преглежда случай по случай, добави той, съобщи БНР.

"Ние би трябвало да балансираме сред нуждата да останем отворени на допустимо най-вече места и здравето и благополучието на нашите чиновници ", уточни Дейли, който не разяснява, когато беше попита от публицисти дали някой от банковите чиновниците е тестван положително за ковид.

Временните затваряния засягат пазарни местоположения на Bank of America в цялата страна, в това число Атланта и Южна Флорида. Планирано е банкоматите за тези местоположения да останат отворени.

Решението на банката идва на фона на растящия напоследък брой на нови случаи на COVID-19 в някои от гъстонаселните американски щати като Флорида, Калифорния и Тексас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР