Баневи питат Гешев и министъра на правосъдието дали има COVID-19

...
Баневи питат Гешев и министъра на правосъдието дали има COVID-19
Коментари Харесай

Баневи питат Гешев и министъра на правосъдието дали има COVID-19 в местата за лишаване от свобода


Баневи питат Гешев и министъра на правораздаването дали има COVID-19 в местата за отнемане от независимост.

Ето каво пишат във фейсбук:

ГРАЖДАНИНА ГЕШЕВ И ГРАЖДАНИНА Д. КИРИЛОВ ДА ОТГОВОРЯТ: ИМА ЛИ Коронавирус 19 В МЕСТАТА ЗА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА?

Понеже никой не приказва и не пита за лицата, пребиваващи в местата за отнемане от независимост, задавам своите въпроси. И чакам отговорите на същите: Какви ограничения се вземат в пандизите и арестите в страната за предпазването на чиновниците, личния състав и изтърпяващите санкции там жители? И по какъв начин се подсигуряват здравето и живота им в тези и без друго мизерни условия? С какви защитни средства разполагат чиновниците и личния състав и имат ли задоволително ръкавици, маски и костюми. Преди да стартираме да изнасяме защитни костюми, да се погрижим за здравето и на тези хора. Не са необичайност случаите, когато надзиратели или личен състав боледуват от болестите, ширещи се зад решетките. А какво друго може да се роди зад решетките с изключение на заболявания като се имат поради неприятните битови и хигиенични условия на живот там, дребните пренаселени килии.

Чудно ми е какво е мнението на жителя Гешев и жителя Д. Кирилов по тематиката и има ли кой да ги пита за какво не пускат под домакински арест и самоизолация тези с по-леките санкции и тези с невлезлите в действие присъди.

Лафката се затваря за месец, адвокатските свиждания ще бъдат неразрешени, не се позволява багаж, не могат да се зареждат пари – цялостен lockdown.

Затова желая да знам: какви са карантинните изключителни ограничения и има ли лица с позитивни проби в местата за отнемане от независимост?!

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР