Бандитите, които взривиха банкомата в Сапарева баня и които се

...
Бандитите, които взривиха банкомата в Сапарева баня и които се
Коментари Харесай

Преследваните бандити и преди обирали банкомати

Бандитите, които взривиха банкомата в Сапарева баня и които се чака скоро полицията да хване, не правят сходно закононарушение за първи път. Това излиза наяве от думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, под чието управление се прави интервенцията по залавянето на бандитите. Според него това са хора, които стоят и зад част от другите кражби на банкомати от последно време, съобщи БГНЕС. Думите му идват като удостоверение на тези на представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова отпреди дни, че една и съща група се занимава с похищенията на АТМ устройства.

Единият от взривилите банкомата в Сашарева баня към този момент е арестуван. Предстои да бъде разпитан. В гората в региона на село Боснек се преследват останалите трима. Самоличността им към този момент е известна на органите на реда. В издирвателните дейности вземат участие както редови служители на реда, по този начин и жандармеристи, както и отряд на спецченгетата от СОБТ. В акцията е включен също хеликоптер и следови кучета, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Действията се следят от Окръжната прокуратура в Кюстендил.

Първоначалното гонене на бандитите е било като в същински екшън филм. Полицаите са засекли колата на нарушителите, почнало е гонене, проведена е била и обсада. Престъпниците обаче са съумели да преминат през нея. След това с джипа си са минали през река и дере. Колата им обаче е аварирала, по тази причина са траяли да бягат пешком. Според думите на Маринов пред Нова ТВ по време на преследването е имало заплаха и за живота на служителите на реда.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР