Бандитите били маскираниМаскирани бандити взривиха банкомат в Казанлък и задигнаха

...
Бандитите били маскираниМаскирани бандити взривиха банкомат в Казанлък и задигнаха
Коментари Харесай

Взривиха банкомат, взеха около 40 000 лв.

Бандитите били маскирани


Маскирани бандити взривиха банкомат в Казанлък и отмъкнаха към 40 000 лв.. Тътенът събудил жителите на част от града към 3 ч през вчерашния ден.

Атакуваният банкомат бил инсталиран на витрина на магазин за козметика и перилни препарати. Предполага се, че апашите са го гръмнали със сбит въздух. От ударната вълна са изпотрошени и стъклата на магазина.

“Чу се доста мощен гръм. Помислих, че се е взривило нещо огромно. Съсед сподели, че видял четирима мъже да бягат ”, описа локален гражданин. В региона на банкомата имало камери, само че те били остарели и качеството на записите било неприятно. В магазина също имало видеонаблюдение, само че то било ориентирано към касите.

Пред проверяващи поданици на региона разказали, че видели бандитите да се отдръпват пеш. Смята се обаче, че те били чакани наоколо от собствен приятел с автомобил. По предварителна информация, предходната сряда банкоматът бил зареден със 70 000 лв.. До офанзивата, в устройството били останали към 40 000 лв.. След обира, на входовете и изходите на Казанлък бяха ситуирани полицейски патрули, които ревизираха всички съмнителни хора.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР