Бандата сводници от Бургас и София, задържана вчера в бургаския

...
Бандата сводници от Бургас и София, задържана вчера в бургаския
Коментари Харесай

Бандата сводници връзвали момичетата със секс записи, купили си коли за над 1,5 млн. лв.

Бандата сводници от Бургас и София, арестувана през вчерашния ден в бургаския квартал " Меден рудник ", е изнудвала девойките, с които са имали полови контакти и след това ги връзвала със записи на ласките, с цел да проституират в Австрия и германия. Това заяви шефът на спецпрокуратурата Димитър Петров на брифинг.

Той изясни, че имало още един метод за изнудване на девойките. Бандата ги карала да се влюби в тях, водела ги по скъпи курорти, впечатлявали ги със скъпи коли и по-късно посредством родственици ги натискали да проституират.

Групата е карала коли за над 1,5 млн. лв. - 2018 и 2019 година, изясни основен комисар Ивайло Спиридонов. Той добави, че в сметката на бандата имало над 500 000 лв.. Групата била засечена през юни поради първокласния си и разхитителен метод на живот. Всяко момиче получавало обособен % от заработеното и някои даже не знаели какъв брой са изкарали. Така да вземем за пример продажница имала 67 000 евро в банковата сметка, а разполагала единствено с 200 евро в себе си, с които си купила маратонки.

На сводник се падали по 4-5 девойки, а с времето някои от тях съумели да се откачат от бандата.

Групата е била арестувана през вчерашния ден. Очаква се на следващия ден прокуратурата да изиска непрекъснат арест.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР