Бандата от седем души, участващи във фаталния обир, при който

...
Бандата от седем души, участващи във фаталния обир, при който
Коментари Харесай

Убийците на PC Sharon Beshenivsky „гледаха телевизионни новини в паника“ след неуспешен обир, каза журито

Бандата от седем души, участващи във съдбовния грабеж, при който беше убит PC Sharon Beshenivsky, гледаха новините „ в суматоха “ след техния несполучлив набег, съд изслуша през днешния ден.

На правосъдните заседатели беше казано по какъв начин двама от бандата са обръснали главите си, а различен е изгорил облеклата им пред „ сигурната им къща “, откакто нахлуване против туристическа организация се е объркало. Твърди се, че бандата е следила по какъв начин по малкия екран се появяват детайлности за двамата убити служители на реда. Последствията от обира в Брадфорд бяха разказани на процеса против Пиран Дита Хан, 75, през днешния ден. Хан е упрекнат като „ уредник “ на грабежа, приключил със гибелта на новобранеца PC Бешенивски.

Той отхвърля ликвидиране и владеене на разнообразни оръжия с желание да заплаши живота. Съдът чу, че другите мъже, участващи в грабежа, от този момент са наказани за закононарушения, в това число ликвидиране, непредумишлено ликвидиране, обир и владеене на огнестрелно оръжие с желание да застрашат живота.

PC Шарън Бешенив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР