Бандата на Димитър Серафимов - Келеша е задържана рано тази

...
Бандата на Димитър Серафимов - Келеша е задържана рано тази
Коментари Харесай

Знакови ъндърграунд мутри са ударени при блокадата в Левски

Бандата на Димитър Серафимов - Келеша е арестувана рано тази заран при акция в Левски, заяви Блиц.
Градът осъмна блокиран поради телефонни измамници. Става въпрос за взаимна акция на Национална полиция, ОД Министерство на вътрешните работи - Плевен и жандармерията, написа trafficnews.bg.
В къщата на Келеша са открити огромна сума пари, злато и златни пендари. Органите на реда ревизират общо 9 адреса, измежду които е и къщата на бащата на Келеша.
По първична информация арестуваните са точно Димитър и Васил, които са татко и наследник. Задържан е и мъж под прякор Майтапа.
Преди три години Келеша бе задържан в Пловдив дружно с братовчед си, след което беше наказан на близо две години затвор. Тогава бяха потвърдени 6 телефонни измами, а прокуратурата изиска конфискация на имуществото на ало бандата.
На 18 април при взаимна акция у нас и в Румъния беше разрушена бандата на Борислав Димитров-Бобито, която е измежду най-добре проведените групи на ало мафията.
Тогава полиция и жандармерия нахлуха в ромските покои в Горна Оряховица. Тарторът и четирима негови съучастници бяха арестувани в Румъния и по-късно предадени на българските управляващи и профилирания съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР