Бандата, която стои зад обира, оставил починалия PC Шарън Бешенивски

...
Бандата, която стои зад обира, оставил починалия PC Шарън Бешенивски
Коментари Харесай

Процесът срещу Шарън Бешенивски: Бандата излязла на „нощ с водка в публичен дом преди убийството“

Бандата, която стои зад обира, оставил умрелия PC Шарън Бешенивски умрял, излязла на вечер с алкохол в обществен дом часове преди съдбовния нахлуване, изслуша съд.

Съдът на Кралството в Лийдс разбра, че общо седем мъже са взели участие в обира на Universal Express Travel в Брадфорд през 2005 година, приключил със смъртоносно раняване на ПК Бешенивски. Всички са наказани като се изключи господин Хан, който отхвърля обвиняванията в ликвидиране и владеене на разнообразни оръжия. Твърди се, че очевидец описа по какъв начин бандата е пила " шампанско, водка и кока-кола " в леговище, преди да посети обществен дом в навечерието на съдбовния грабеж. Твърди се, че на някои са дадени £80, с цел да платят за забавление и секс.

„ След като посетили обществения дом, всички мъже се върнали на 99 Harehills Lane, Лийдс, където спали в разнообразни стаи “, прокурорът Робърт Смит KC сподели пред съда. Съдебните заседатели чуват часове по-късно, че са били видени като „ въодушевени “ и крещят „ Хайде да го създадем “, когато им е казано от п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР