Bandai Namco и Dontnod Entertainment обединяват сили, за да представят

...
Bandai Namco и Dontnod Entertainment обединяват сили, за да представят
Коментари Харесай

Twin Mirror ще е в епизодичен формат

Bandai Namco и Dontnod Entertainment сплотяват сили, с цел да показват Twin Mirror – детективски трилър с паранормални детайли. Играта ще следва епизодичен формат и както разбрахме тази седмица, първият от подготвяните три епизода ще излезе още тази година. Създателите на Remember Me, Life is Strange и Vampyr анонсираха Twin Mirror преди повече от две години.

„ Самюъл, 33-годишен мъж, който се възвръща от скорошна разлъка с обичаната си, се завръща в родния си град Басууд, Западна Вирджиния за погребението на своя другар. Огорчен и депресиран, той се усеща не на място и объркан… Но когато се разсънва в хотелската стая с окървавена риза и без какъвто и да е спомен от случилото се предната нощ, той стартира следствие, с цел да открие истината “, гласи анонса на играта.

Играта наподобява много любопитно от това, което знаем за нея дотук. През предходната година, Dontnod описаха за две от основните механики, които ще участват в Twin Mirror – „ мисловният замък “ и Двойника.

„ Мисловният замък на Сам е една от функционалностите, които му оказват помощ да позволява загадки. Да вземем да вземем за пример хотелската стая. Той се разсънва без да помни, каквото и да е. Това, което ще създадем е да създадем версия на стаята в мисловния дворец, тъй че той ще се трансформира в това място. Това, което ще би трябвало да създадат играещите е да намерят улики в действителността – леке на стената, телефон или каквото и да е – и той го слага в този умствен дворец. Възстановява сцената, тъй че да пренареди нещата и да добави отначало други. Той опитва разнообразни хипотези, до момента в който открие какво в действителност се е случило. Веднъж съумял да направи всичко това, всичко се пресъздава пред очите му и му дава визия за случилото се “, изяснява в изявление за True Achievements художественият шеф на играта Пиер-Етиен Травер.

Друга значима механика в Twin Mirror се явява „ Двойника “ – интуиция, който оказва помощ на Сам, а от време на време се пробва и да го обърка.

„ Идеята за двойника е централна за играта “, споделя Травер. „ Главната идея в Twin Mirror е тази за двойнствеността. Двойника е страховит персонаж. Това е вътрешния глас на Сам, тъй че той е част от личността му, само че той не я показва непосредствено. Но тя е постоянно там, осъждайки дейностите му и давайки му препоръки. Във всяка значима обстановка, той ще е там и вие ще би трябвало да изберете дали да се вслушате в съвета на двойника или да извършите нещата по метода на Сам. Зависи напълно от играещия кой път ще избере “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР