Банда с горелки е подпалила вратите на няколко входа в

...
Банда с горелки е подпалила вратите на няколко входа в
Коментари Харесай

Шок в Пловдив! Банда напада апартаменти с горелки

Банда с горелки е запалила вратите на няколко входа в Пловдив. Апашите са създали и опит да обхванат в жилищата на хората. За това описаха живущи на ул. "Братя Бъкстон ", оповестява trafficnews.bg.

Трите порти на трите входа на блока им за били подпалени едновременно. Същото се е случило и с входните порти на прилежаща улица, в които влизането е ставало единствено с чип.

Потърпевшите описаха, че бандата е проникнала благодарение на горелка. Стопили са защитната повърхност на входната врата и по този начин си обезпечили безконтролен достъп до жилищата. После създали опити за влизане с щурм.

Един от жителите описа, че отивайки на работа в 5:00 часа сутринта вижда разтопената входна врата, която е била нагорещена след обгоряването с горелката.

Малко по-късно подава сигнал в полицията, че в жилищния блок е изработен сполучлив опит за навлизане. В същото време, брачната половинка на мъжа, подала сигнала, му се обажда, че до момента в който се подготвя за работа, някой се пробва да влезе в дома им.

Забелязва, че извън някой натиска дръжката на вратата. Поглеждайки през шпионката обаче, дамата не вижда нищо, защото групата проникнала във входа, е изключила от таблото стълбищното осветяване.

Опити, въпреки и несполучливи, са направени и в още два жилищни входа на улица "Братя Бъкстон ". Там обаче опитите на настоящата група се оказват несполучливи, въпреки и следите да личаха след нощта на действието им.

Според хората, живеещи в региона, макар намесата на полицията причинителите доста мъчно биха могли да бъдат хванати, защото няма охранителни камери.

И до момента в който не бъдат инсталирани наблюдателни устройства след сходно посягане, няма да има успокоение за живеещите, споделят самите те.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР