Банда от петима обирджии нападнаха млада жена, но бяха прогонени

...
Банда от петима обирджии нападнаха млада жена, но бяха прогонени
Коментари Харесай

Истински герой! 88-годишен ветеран от армията защити с удари от каратето жена при ужасяващо нападение

Банда от петима обирджии нападнаха млада жена, само че бяха прогонени и надвити от 88-годишен боен деец, написа в. „ Дейли Мейл ”. Джон Никсън се намесва, когато вижда по какъв начин бандитите атакуват млада жена в Лондон. Бившият деец от SAS („ Специална въздушна работа ”) сподели, че тогава „ инстинктите и образованието ” му се „ задействали ”. Бойният дядо присъединил уменията си по карате, ритайки един от нарушителите във врата, преди другите да избягат. Все отново получава рани от нож в главата и по ръцете.



След случая Никсън е откаран в болничното заведение. За „ Лондон Ивнинг Стандърт”, представен от bTV той споделя следното:

„ Първоначалната ми концепция беше да отвлека вниманието им от момичето, което пищеше. Изкрещях им да я оставят, само че те се обърнаха към мен, казвайки, че ще вземат парите ми, на което аз отвърнах, че това няма да се случи. Децата на тази възраст се пръскат от горделивост и се надуват доста, заради което не чакаха изненадата”.



88-годишният е взел участие в разследващи задачи в страни като Египет, Корея и Германия. По време на Корейската война се бори в елитна част като командос.

Стрелян съм в крайници и даже съм ухапван от змия, като отровата й беше в коляното ми в продължение на години. Бил съм покрай гибелта толкоз доста пъти, че сходна обстановка изобщо не ме притеснява”, споделя дядото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР