Банда от най-малко осем души бе задържана при среднощна акция

...
Банда от най-малко осем души бе задържана при среднощна акция
Коментари Харесай

Осем арестувани при нощна акция в София

Банда от минимум осем души бе арестувана при среднощна акция на ГДБОП, в която участваха барети с автомати и командоси от отряд “Кобра ” на столичната полиция.

Тежко въоръжените ченгета блокираха 4 региона в София към 22 часа в събота и провокираха вълна от догадки и подправени вести в интернет, че тече интервенция по залавянето на похитителите на Адриан Златков. Объркването пристигна също и от това, че акцията е първата сходна, откакто преди седмица бе заплатен откуп за живота на 25-годишния юноша, който се прибра незасегнат при родителите си.

Разбитата група е била следена повече от месец и се е занимавала най-вече с опиати, само че е правила също грабежи и измами. Няма нищо общо с отвличането на Златков, гласи неофициалната информация от полицията. Официалната се чака през днешния ден, откакто приключат всички арестувания и обиски, а прокуратурата реши съгласно доказателствата на какъв брой и на кои от арестуваните да повдигне обвинявания.

Пет от обвинените били хванати на изхода на София на автомагистрала “Тракия ”. Те пътували в две коли, спрени за полицейска инспекция. Последвали арести и на няколко места в града.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР