Банда извършва брутални отвличания на кучета в столицата и района

...
Банда извършва брутални отвличания на кучета в столицата и района
Коментари Харесай

Банда отвлича кучета в София

Банда прави брутални отвличания на кучета в столицата и региона към нея. Това излиза наяве от сигнал на пострадал собственик, на който му откраднали обичаното животно пред очите.

„ Здравейте, през вчерашния ден в 9:20ч. двама души с автомобил с регистрация – Сухопътни войски.... Синьо "Рено " ни откраднаха кучето от село Доброславци и потеглиха в посока село Житен “. Това написа в първия си пост Дениз Н. с молба за помощ и дава мобилния си телефон. Той получил фотоси от камерите на бензиностанцията в Костинброд, където се виждало, че кучето е със свалена каишка и пробва да избяга, оповестява Монитор.

Подал е тъжба в полицията с номера на колата.

В мненията се загатва, че двамата причинители са им познати, тъй като правили обири в Симеоново, Драгалевци, Бистрица, като тършували коли. След като написал за отвличането в обществените мрежи, той получил позвъняване от похитителите и те му обяснили, че били избавили кучето от нахлуване на други кучета и на бензиностанцията пробвали да намерят притежателя. Записите от камерите обаче посочили, по какъв начин каишката му е свалена и те не търсят връзка с никого, а просто си палят и отпътуват.

Освен за откуп, в един от постовете ясно се вижда за какво може да отвлечено животното – множеството, които се занимават с развъждане на влечуги, основно огромни змии, заплащат луди пари за живи кучета, котки, зайци и така нататък, с цел да хранят любимците си със тях. Други пък дават образци с искане похищение за откуп или пък с хора, които купуват кучета, с цел да ги изтезават за лично наслаждение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР