Банална кавга между шофьора и пътничка е причинило фаталната автобусна

...
Банална кавга между шофьора и пътничка е причинило фаталната автобусна
Коментари Харесай

Банална кавга е причинила тежката автобусна катастрофа в Китай

Банална свада сред водача и пътничка е предизвикало съдбовната автобусна злополука в Китай от неделя, демонстрират фрагменти от камерата за наблюдаване в транспортното средство. Падане от мост с височина 50 метра в река Яндзъ приключи с 13 жертви и двама в неопределеност. По-рано се твърдеше, че водачът е завил, с цел да избегне различен автомобил.


48-годишна жена, ядосана поради пропусната спирка, удря с мобилния си телефон водача по време на придвижване. Той не ѝ остава задължен, само че в хода на разправията губи ръководство. Автобусът навлиза в насрещното платно, опустошава парапетите на моста и полита в бездната. Точно тогава прекъсват фрагментите от камерата за наблюдаване в транспортното средство.

При последвалата огромна избавителна интервенция с водолази, подводни роботи, кранове и десетки лодки, оживели не бяха открити. Катастрофата на добре поддържан и релативно ненатоварен мост шокира Китай. Потребителите на обществените мрежи всеобщо упрекнаха пътничката, само че се чуват гласове и против държанието на водача.

Някои от постовете означават сърцераздирателните писъци на обречените пасажери и нуждата да се забрани със закон всякакво разпръскване на водача по време на придвижване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР