Какъв е Pants Store, който се появява в много видеоклипове на Bama Rush?

...
Bama Rush отново превзе TikTok през август и някои последователи
Коментари Харесай

Bama Rush отново превзе TikTok през август и някои последователи копаят по-дълбоко в Pants Store, на който се позовават много жени от женски клубове.

Ако не сте запознати с Bama Rush, терминът се отнася до сестринството в Университета на Алабама, което стана вирусно в TikTok през 2021 г. Училищното сестринство — част от по-голямата панелинска конференция на женските клубове — започва в началото на август и завършва в деня на наддаване, 14 август, когато бъдещите нови „сестри“ получават покани да се присъединят към женска общност.

Bama Rush Tok беше също толкова популярен през 2022 г. и беше обект на документален филм за Макс тази година. Част от неговата привлекателност за TikTokers е облеклото на деня (OOTD), което често включва парчета от Pants Store, местен магазин близо до училището.

Но някои TikTokers се питат как семейният бизнес се е смесил с живота в клуба на първо място.

Какво е Pants Store?

Според уебсайта на Pants Store, магазинът е трети- поколение семеен бизнес в Алабама. Тейлър Джи отваря първия магазин през 1950 г. в центъра на Лийдс, Алабама. Джий започва като пътуващ продавач на панталони за търговци на дребно, но когато хората започват да пазаруват в неговия склад в Лийдс за оферти, те кръстиха сградата „Магазинът за панталони“.

„Започнаха да купуват панталони от мен и просто го нарекоха „Магазинът за панталони““, каза Джи за произхода на името, според сайта на магазина.

Днес Магазинът за панталони е еволюирал от продажба изключително на панталони за предлагане на други дрехи, обувки и аксесоари „за цялото семейство“. Има шест различни места около Бирмингам, Тускалуза, Обърн и Хънтсвил.

Това, което не се е променило обаче, е семейството Джи, което ръководи шоуто. Семейството на Джи все още управлява компанията, като неговите внуци, Майкъл и Джон Джий, наблюдават бизнеса.

Как Pants Store се включи в Bama Rush?

По-рано този месец това ставането на магазина за панталони част от лудостта на Bama Rush се случи напълно органично и че той научи за това едва от 14-годишната си внучка.

Майкъл каза на магазина, че продажбите са скочили с 600% за една година, с купувачи в други колежански градове, които събират находки за „тоалет на деня“ (OOTD). „Подивя“, добави той.

Но докато бизнесът може да не е очаквайки да стане част от лудостта на Bama Rush TikTok, компанията сега напълно се облегна на своята роля в движението, като публикува свои собствени TikToks и се присъедини към тенденцията Bama Rush.

Каналът @pantsstore TikTok вече включва почти изключително колежанско настроение, с ярки, изискани цветове и тоалети, много млади хора, които моделират дрехите си, предложения за неща като тоалети за деня на играта и, разбира се, много видеоклипове на Bama Rush.

Майкъл каза на . че е щастлив да остави на по-младите си служители да поемат юздите на управлението на социалните медии и въпреки успеха на марката, той и брат му нямат планове да разширяват бизнеса си в национален мащаб.

„Искаме да останем верни на това, което сме“, каза Майкъл. „Когато станеш твърде голям, понякога си мисля, че губиш от поглед кой се опитваш да бъдеш.“

In The Know by Yahoo вече е наличен в Apple News — !

The публикация Какъв е магазинът за панталони, който се появява в много видеоклипове на Bama Rush? се появи първо в In The Know.

Още от In The Know:

От бързане към съквартирантите, студентка от университета в Алабама говори за травматичното си преживяване в колежа: „Брат, как може полицията не правя НИЩО“

Слуховете за документален филм „Bama Rush“ предизвикаха драма в TikTok: „Нещата може да излязат извън контрол“

Това е сезон 2 на #BamaRush в TikTok — ето какво означава

Градиант от Алабама твърди, че женската организация я е накарала да управлява „милиони долари“

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР