БАЛТИМОР (AP) — В много отношения моментът беше идеален, когато

...
БАЛТИМОР (AP) — В много отношения моментът беше идеален, когато
Коментари Харесай

Дебютът на Холидей под номер 7 извежда приноса на Кал Рипкен-старши за Балтимор обратно на преден план

БАЛТИМОР (AP) — В доста връзки моментът беше съвършен, когато Фондацията на Кал Рипкен-старши организира гала в четвъртък в междинното учебно заведение в Балтимор.

Рипкен, починалият татко на едноименния състезател в Залата на славата, беше в съзнанието на доста почитатели на Orioles тази седмица.

Това е по този начин, тъй като влиятелната вероятност Джаксън Холидей беше извикан в огромната лига в сряда, а вътрешният състезател носи номер 7 за Ориолс. Това беше номерът на Рипкен-старши и не беше носен от член на тима, откогато той към момента беше треньор през 1992 година

Кал Рипкен-младши сподели, че е получил позвъняване в сряда сутринта от Фред Тайлър, мениджърът на клуба и оборудването на Orioles, за даването на номера на Холидей.

„ Това някак си връща приноса на баща, името на баща, какъв брой доста обичаше Orioles “, сподели Рипкен младши, който беше на събитието в четвъртък в междинното учебно заведение Lansdowne в Балтимор. „ Всички тези неща някак се връщат и мисля, че всичко това е позитивно. “

Холидей е 21...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР