БАЛТИМОР -- 17-годишно момче е арестувано във връзка със стрелбата

...
БАЛТИМОР -- 17-годишно момче е арестувано във връзка със стрелбата
Коментари Харесай

Тийнейджър е обвинен в масовата стрелба в Щатския университет Морган, идентифициран е вторият заподозрян

БАЛТИМОР -- 17-годишно момче е задържано във връзка със стрелбата по петима души предходната седмица в кампуса на Щатския университет Морган в Балтимор, сподели полицията в петък. Идентифициран е и втори обвинен.

Заподозреният, който не е разпознат заради възрастта си, е упрекнат в голям брой опити за ликвидиране. Балтиморската полиция заяви, че той е бил задържан в четвъртък във Вашингтон. 

Полицията разгласява и изображение на 18-годишния Йован Уилямс, който се търси във връзка със стрелбата.

считам, че е имало спор сред две групи когато е избухнала пукотевица покрай общежитията на жилищния комплекс Маршал, сподели предходната седмица изпълняващият длъжността полицейски комисар Ричард Уорли. Смята се, че минимум трима души са били въоръжени.

Простреляни са четирима мъже и една жена на възраст сред 18 и 22 години, като всички са настанени в болница с рани без заплаха за живота. Четири от жертвите са били студенти в Morgan.

В резултат на това всички действия, събития и уроци за завръщане вкъщи бяха анулирани за седмицата. Това беше третата поредна година, в която университетът видя пукотевица по време на седмицата на завръщането вкъщи.

Университетът разгласи многомилионен проект за повишение на сигурността в кампуса, който включва бариерна ограда към периметъра на кампуса.

Всеки, който има спомагателна информация за стрелбата, се приканва да се обади на Metro Crime Stoppers на 1-866-7-LOCKUP. Съветите могат да останат анонимни.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР