Балоните, наблюдавани в небето на Украйна, вероятно са руски. На 15

...
Балоните, наблюдавани в небето на Украйна, вероятно са руски.
На 15
Коментари Харесай

Балоните в небето на Украйна - разузнаване и чучела за украинската отбрана

Балоните, следени в небето на Украйна, евентуално са съветски .

На 15 февруари украинските въоръжени сили оповестиха, че са забелязали, в небето над столицата Киев, и че са свалили най-малко шест от тях. Няколко дни по-рано, на 12 февруари, сходен балон е бил видян и над източната част на Днепропетровска област.

Темата за балоните разисква през днешния ден английското военното разузнаване в ежедневната си сводка за войната в Украйна.

Британските военни считат, че балоните над Украйна с огромна възможност да са били съветски.

Според разузнаването тези балони са част от нова тактичност от страна на Русия за приемане на информация за украинските системи за противовъздушна защита, а и за " принуждаване на украинците да изразходват скъпи ресурси от ракети земя-въздух и други муниции ", написа разузнаването.

И украинските медии разискват през днешния ден променената тактичност на съветските ракетни офанзиви в последния месец. Специален акцент се слага на възможната нова цел на съветската войска - системите за противовъздушна защита.
 Противовъздушна отбрана на Украйна – новата цел на съветските ракети?
Противовъздушна отбрана на Украйна – новата цел на съветските ракети?

Войната в Украйна изчерпва оръжейните ресурси на Русия

На 14 февруари 2023 година поради видян обект " с формата на балон ". " Съществува действителна опция да става дума, само че с по-ниска степен на сигурност, това също да е бил съветски балон, донесен от украинското въздушно пространство ", написа още през днешния ден английското разузнаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР