Бални рокли на българин блеснаха на най-престижните награди за кино

...
Бални рокли на българин блеснаха на най-престижните награди за кино
Коментари Харесай

Рокли на българския дизайнер Светослав Колчаков блеснаха на наградите Оскар

Бални рокли на българин " блеснаха " на най-престижните награди за кино в света - " Оскар " -ите.

 

Тоалети на родния моделиер Светослав Колчаков, избра да носи  сценариста на кино лентата " На западния фронт нищо ново " Лесли Патерсън.

 

Новината заяви самият той в обществената мрежа, публикувайки фотоси на творенията си и пишейки: " С благопожелание за шанс на тази вдъхновяваща жена, Лесли Патерсън ".

 

Светослав Колчаков е работил с марки като Tom Ford и Alexander McQueen, през днешния ден има и своя лична марка - Kolchagov Barba. 

 

Патерсън е подбрала два от дизайните на българина, който са били направени по специфична поръчка за 95-тото издание на премиите на Академията.

 

Единият тоалет сценаристът, номиниран за " Оскар ", носи на самата гала в " Долби тийтър ", а вторият - на галата след нея.

 

Балната рокля, определена от Патерсън, е решена в златисто, с преливащи се детайли, отразяващи околната светлина. Тоалетът е дълъг до земяната, с кройка вид нимфа и дълъг шлейф. Звездата е вдигнала косата си в грациозен кок, а обувките й с отворен връх са в сходен на роклята златисто-жълт нюанс. 

 

Вторият тоалет, който Патерсън избира за главен и надлежно носи на аления килим (тази година с цвят шампанско) също е дело на Светослав Колчаков. Дрехата е много по-шикозна от миналата, ето за какво изцяло отразява нрава на притежателката си. 

 

Роклята е основана от две свързани посредством тъничък колан елементи в розово, жълто и алено. Тук шлейфът на модела още веднъж е дълъг, даже по-дълъг от този на предходния, но предната част е скъсена, тъй че да разкрива стройните крайници, и несъмнено, шармантните обувки на Патерсън. Именно те бяха един от най-коментираните аксесоари на отминалоите преди броени часове " Оскар " -и.

 

Но няма по какъв начин да не отбележим бижутата и чантичката на Лесли, дело надлежно на Smiling rocksco (невероятни червени диаманти върху пръстени с друга величина на камъка и стилна гривна) и клъч, ръчно декориран с камъни, направен за мотива от стилния дизайнер Мария Дукало, която работи от години във Англия, само че е родом от Украйна и сега интензивно пази правата на съгражданите си.

 

Или, както международните фешън издания към този момент заслужено означиха, Лесли Патерсън бе освен измежду най-талантливите, само че и измежду най-добре облечените дами на церемонията. Разбира се, посредством и на надарения български дизайнер - Светослав Колчаков.

 

 

   Вижте тази обява в Instagram.

   Вижте тази обява в Instagram.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР