Балнеокурорт за лечение на хора с белодробни заболявания – това

...
Балнеокурорт за лечение на хора с белодробни заболявания – това
Коментари Харесай

Искат Слънчев бряг да стане балнео дестинация

Балнеокурорт за лекуване на хора с белодробни болести – това е бъдещето на Слънчев бряг и като подобен той би трябвало да се популяризира. Идеята е изложена в писмо до Министерството на туризма, изпратено от от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

„ Фаталистични прогнози за развиването на туристическия отрасъл няма... Не сме претърпели естествено злополучие и туристическата инфраструктура не е унищожена. Туристическият отрасъл е подготвен да стартира работа незабавно след изключителното състояние “, съобщи шефът на Института за разбори и оценки в туризма Румен Драганов.

По думите му загубите за сектора за месец март са 48 млн. лв., като 30 млн. лв. от тях са загуби на хотелиерите.

„ Очакваните загуби за април са 65 млн. лв., за май – 92 млн. лв.... Предложихме термина „ 14-а  седмица “, с цел да се ориентираме какво да вършим като активност в седмиците преди възобновяване на активността. Смятаме, че до 44-тата седмица ще получим цялостно стабилизиране на обстановката “, изясни Драганов.

Интернет платформи за краткосрочно предложение на наем стартираха самодейността за краткотраен дом за всеки, който не желае да живее с по-възрастните си близки и желае да се самоизолира като превантивна мярка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР