Балкон, надвиснал над тротоар на красивата пловдивска улица "Охрид" 4,

...
Балкон, надвиснал над тротоар на красивата пловдивска улица "Охрид" 4,
Коментари Харесай

Опасност дебне пловдивчани на улица "Охрид" ВИДЕО

Балкон, щръкнал над тротоар на красивата пловдивска улица "Охрид " 4, държи неуместен връх по брой на разрушени глави. За близо половин век жертвите са стотици, само че няма мощ, която да поправи нелепата проектантска неточност, осведоми Нова тв.

От близка болница обмислят предложение за нова клинична пътека.

Георги Симидов се прибирал от посетители, когато ненадейно чул удар от главата на една жена. "Челото ѝ беше хлътнало и потече доста кръв. Притискайки тампон към раната, тя стигна до поликлиниката. Много хора споделиха, че подобен случай е всекидневие ", споделя очевидецът. И добавя, че човек може да премине подлата тераса, единствено в случай че се наведе в точния момент.

След случая Симидов подава тъжба. Редовно преминаващите около рисковото място пък упорстват терасата да бъде отстранена.

Ражда се и нова концепция за по-безопасен контакт с балкона - да се построи пункт за разпределяне на сигнално жълти каски и светлоотразителен триъгълник за през нощта.

"Има три разновидността за решение на този проблем - единият е боядисване на терасата в ослепителен цвят, слагане на указателна табела за внимание и ориентиране на пешеходците, с цел да не се блъснат в терасата ", разяснява кметът на регион "Южен " в Пловдив Борислав Инчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР