Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов направи първите си стъпки

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов направи първите си стъпки ...

Културистът Тихомир на дуел със счупена глава във "Фермата".


Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов направи първите си стъпки на арената във "Фермата: Нов свят" контузен. Той почти разби главата си в табелата на шоуто, която се извисява зад водещите.

Масивната дървена плоскост се разклати зловещо при сблъсъка с главата на Тихомир, а Андрей тушира конфузната ситуация с усмивка: "Искам да се извиня на Тихомир! Удари го табелата, но тя е мерена по мен и затова така стана".

Спортистът бе предизвикан на дуел още на самия старт на шоуто от лошото момче и хомофоб Иван Милин. Той още на кастингите на риалитито обяви, че за него е въпрос на мъжка чест да „смачка“ всеки гей като препятствие към голямата награда от 100 бона в състезанието.

Това предизвика и извънредния двубой за място във "Фермата", защото освен културист, Тихомир е открит гей, който живее на семейни начала с друг мъж от 8 години.

"Квалификациите на Иван не са към мен лично отправени. Обиди ме малко, но събуди повече спортния ми хъс. Толкова съм убеден в победата, че спокойно мога да си заспя по време на битката", заяви хрисимият Тихомир.

"Че я видим тая работа!", отвърна с лукава усмивка героят от криминалните хроники Милин.
По публикацията работи: Александър Попов

Източник: dnes.bg