Балканският шампион по културизъм от отбора на бедните във „Фермата“

...
Балканският шампион по културизъм от отбора на бедните във „Фермата“
Коментари Харесай

Културист срещу плувец мерят сили във Фермата

Балканският първенец по културизъм от тима на бедните във „ Фермата “ Тихомир Рангелов избра да се бори за оставането си в шоуто в двубой с треньора на звездите Сами Хоссни от тима на богатите, който е някогашен национал по плуване.

Едрогабаритният Тихомир, който влезе в предаването с визитка на открит гей, се спря на нашенеца с египетска кръв поради съвършената му физическа форма.

"Искам мощен, равносилен мъжки двубой, а и двамата ще създадем представление за феновете ", аргументира избора си Рангелов.

Хоссни е разпален сърфист и бизнесмен, построил е бизнеса си върху препоръки за уравновесено хранене и съвършен подготвителен режим. Живял е в Бразилия, Испания и Съединени американски щати, а измежду най-популярните му клиенти е сър Тимъти Дойл от британската кралска фамилия.

"Момичета, помолете Сами да се съблече за последно, тъй като отива на двубой! “, пошегува се водещият Иван Христов.

Хоссни одобри с възторг обстоятелството, че излиза на арената на третата седмица от престоя си в шоуто.

„ Когато се сблъскахме с Тишо на ратайските борби усетих доста готино сървенование сред нас, в този момент ще е още по-мащабно и крепко за гледане “, сподели той.

Английската възпитаничка Елизабет Илчева изрази чисто воайорско наслаждение от идния конфликт на титаните.

"Хора, ще се изкъпя и ще си сложа грим особено за дуела! Ще бъде велико да забележим един до различен тези изваяни от мускули мъже! “, закани се тя.

За Тихомир дуелът със Сами е въпорс на чест, откакто понесе чудовищно проваляне от хомофоба Иван Милин в дуела за място във „ Фермата “ на самия старт на предаването. Въпреки наднорменото си тегло предприемачът от Разлог би културиста с 10:0, само че бедняци и чорбаджии взеха решение да го оставят в играта по благосклонност.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР