Балкан записа убедителна победа срещу Черно море Тича в двубой

...
Балкан записа убедителна победа срещу Черно море Тича в двубой
Коментари Харесай

Тежка загуба за Черно море Тича в Ботевград

Балкан записа безапелационна победа против Черно море Тича в дуел от мъжкото баскетболно състезание. Играчите на Небойша Видич се постановиха над своя противник със 104:83 в среща в „ Арена Ботевград “. Ключова за триумфа се оказа мощната първа четвърт, която домакините завоюваха с 21 точки разлика и до края не изпуснаха водачеството си.

Това бе осма победа за Балкан от 10 мача, до момента в който тимът от Варна е с баланс 3-8. За " моряците " това бе четвърто проваляне подред.

В идващия кръг Балкан гостува на Академик Бултекс 99, до момента в който Черно море Тича приема Лукойл Академик.

Домакините започнаха стремително мача и още първоначално натрупаха двуцифрена разлика. „ Моряците “ не съумяха да намерят отговор на мощната игра на своя противник и след 10 минути игра Балкан водеше с 36:15. Разликата в интерес на домакините стана 28 точки през втория интервал, само че Черно море Тича отвърна с три следващи тройки и понижи изоставането си. Въпреки подема в играта на баскетболистите на Дарин Великов, Балкан продължаваше да поддържа удобен задатък, който на почивката бе 20 точки.

След паузата гостите оказаха доста по-сериозна опозиция и преди заключителната четвърт понижиха изоставането си на 13 точки. Балкан обаче стартира последната част със серия от 10:2 и до края контролираше събитията на терена, а Небойша Видич даде късмет за изява на всички свои баскетболисти.

Най-резултатен за триумфа бе ДиВон Уошингтън, който означи 28 точки.

За Черно море Тича Симеон Илиев се регистрира с 20.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР