Балкан загуби от Ден Бош с 66-68, но продължава в

...
Балкан загуби от Ден Бош с 66-68, но продължава в
Коментари Харесай

Микейл Хопкинс: Можехме да играем по-добре

Балкан загуби от Ден Бош с 66-68, само че продължава в груповата фаза на ФИБА Къп, откакто завоюва серията с по-добра разлика. Микейл Хопкинс още веднъж бе най-полезен като означи 18 точки. Ето какво сподели той след мача:

" Съгласен съм с треньора ни по отношение на това, че не сме били съсредоточаване изключително през второто полувреме. Не движихме добре топката. Знаехме, че те идват тук като тим, който няма нищо да губи. Беше добър мач от позиция на това, че се класираме във ФИБА Къп, само че можехме да играем доста по-добре.

Не мога да кажа, че съм бил водач в последните два мача, просто аз имах опция да вкарам. Имаме доста разнообразни момчета в този тим, които играят добре в тима, всеки може да бъде водач и да означи, колкото аз в последните два мача, само че това е отборно изпитание и зависи от нас дали ще победим. В последния мач победихме с една точка, през днешния ден загубихме с две, а аз означих най-вече, само че не играхме добре въобще, тъй че това не е ключът.

Чувствам се благополучен тук. Бях във втора лига в Турция последните три години, тъй че правя оценка опцията да играя в първа лига в България и в Европа. Щастлив съм за опцията, която имам. Мисля, че ще подобрим играта си в бъдеще. Целта ми е да спечелвам. Бях в тим, който имаше над 20 загуби, тъй че няколко победи при започване на сезона не ми стигат. Не знам доста за тимовете, с които ще играем, само че ще се борим против тях. Всеки може да завоюва.

Харесвам тима на Балкан и нашият треньор Небойша Видич. Харесва ми неговия интензитет. Това е треньорът, от който нуждая се да ме натиска постоянно и да ми помогне да стана по-добър състезател. Всеки добър състезател би харесал треньор като него. С тима сме дружно от месец и няколко дни, само че с течение на времето ще подобрим играта си. Всички се разбираме, има доста млади момчета, мисля, че сме добър колектив и ще се забавляваме. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР