Балкан спечели визитата си на Ямбол в зала “Диана с

...
Балкан спечели визитата си на Ямбол в зала “Диана с
Коментари Харесай

Балкан съкруши Ямбол в последните три минути

Балкан завоюва визитата си на Ямбол в зала “Диана ” с 89:84 след трагични последни три минути на финалната четвъртина в мач от 26-ия кръг на Национална баскетболна лига. При оставащи 2:45 резултатът беше 82:82, само че гостите натрупаха преднина, която задържаха до последната сирена.

Успехът беше значим за отбора от Ботевград, който към този момент има 19 победи и 7 загуби през сезона и се завръща на второто място в класирането. Ако резултатът беше друг, то ЦСКА можеше да бъде подгласник преди плейофите.

Ямбол обаче не можа да направи подобен подарък на “армейците ” и на собствен ред към този момент има седем победи и 19 провали на сметката си. Съставът е на последното място в таблицата.

Топ изпълнител в дуела беше Денг Адел с 21 точки, а Мануел Суарес се отличи 20 за спечелилите, като добави и 10 битки за “дабъл-дабъл ”.

Декуан Морис с 19 и Трей Сампсън с 18 бяха над всички по маркирани точки за Ямбол.

Победата е втора поредна за Балкан след тази с 92:88 над Черноморец преди четири дни, а Ямбол към този момент е в тежка поредност от цели седем поредни провали. Последният триумф на тима е над Левски на 12 февруари с 86:69.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР