Балкан ще изиграе предстоящия си мач от НБЛ по програма

...
Балкан ще изиграе предстоящия си мач от НБЛ по програма
Коментари Харесай

Балкан няма да отлага мача срещу Академик София

Балкан ще изиграе идния си мач от НБЛ по стратегия на 7 март в " Арена Ботевград ". Във връзка с грипната зараза в страната от 6-11 март и множеството запитвания, които получихме, бихме желали да потвърдим, че няма да има смяна в датата на идната среща. Всички в тима на Балкан са здрави като противникът от Академик София също не е изискал смяна.

В събота (7 март) първенците одобряват в Ботевград Академик София. Мачът е от 18:00 часа, като дуелът щe бъде отворен за фенове .

Преди сегашния кръг всеки тим от НБЛ имаше опция да анулира срещата си поради оповестената грипна зараза. БК Балкан и Академик София не са декларирали предпочитание за смяна. Единствената среща, която ще бъде отсрочена от 20 кръг, е сред Левски и Черно море Тича.

Ръководството на БК Балкан моли към всички почитатели, които имат признаци за грип, да съблюдават рекомендациите на Министерството на здравеопазването и да заобикалят визитата на всеобщи мероприятия и контакт с други хора. Препоръчително е посещаване при персонален доктор, който да откри точното положение и да назначи уместно лекуване.

http://balkan-basket.com/bg/

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР