Балкан (Ботевград) привлича 23-годишния американски гард Давонта Джордан под наем

...
Балкан (Ботевград) привлича 23-годишния американски гард Давонта Джордан под наем
Коментари Харесай

Балкан с ново попълнение

Балкан (Ботевград) притегля 23-годишния американски гард Давонта Джордан чартърен от Морнар Бар, оповестиха от черногорския клуб. 190-сантиметровият баскетболист ще бъде преотстъпен на ботевградчани за идващия сезон.

View this post on Instagram
Davonta Dordan (190 cm, 23 god), novi je lan Mornara ali ga navijai “Ponosa Bara” nee gledati u dresu svog voljenog tima naredne sezone jer je pozajmljen bugarskom Balkanu iz Botevgrada. Mornar tako prati trendove najveih klubova koji angauju mlade talentovane igrae i šalju ih na “brušenje” u klubove u kojima imaju sve uslove za napredak kroz adekvatne takmiarske programe. Dordan je minule sezone u dresu Bafala postizao 11,5 poena po utakmici, imao prosjeno 5,3 skoka i 5,3 asistencije. Da je Izabran je za najboljeg defanzivca NCAA lige i treu sezonu zaredom biran je u ALL Mac petorku. Drugi je najbolji asistent u istoriji Bafala i etvrti po ukradenim loptama! #ponosbara

A post shared by KK MORNAR BAR (@kkmornarbar) on Jul 3, 2020 at 4:31am PDT
Джордан ще изиграе първите си професионални дуели с екипа на " зелените ", защото досега е бил част от колежанския отбор на Бъфало Булс. През миналия сезон в NCAA младият гард записва междинни индикатори от 11.5 точки, 5.3 битки и 5.3 асистенции. Избран е за най-хубав бранител в колежанското състезание. Нарежда се на второ място по асистенции в историята на колежа Бъфало, както и четвърти по отнети топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР