Бълхи и дървеници тормозят лишените от свобода в пловдивския затвор.

...
Бълхи и дървеници тормозят лишените от свобода в пловдивския затвор.
Коментари Харесай

Кръвопийци налазиха пловдивския затвор

Бълхи и дървеници тормозят лишените от независимост в пловдивския затвор. През последните месеци гадините са същинска злина.

Нашествието на кръвопийците е съвсем от месец, защото в рамките на пандиза са постъпили нови лишени от независимост, преместени от пандизите в Пазарджик и Стара Загора. В двете места за изтърпяване на наказванията текат поправки и заради тази причина част от жителите им са докарани краткотрайно под тепетата, написа TrafficNews.

Те обаче идват с цялата си „ покъщнина” – персонални движимости, облекла и даже тв приемниците. Именно посредством тях са се пренесли бълхите и дървениците, които са плъзнали из целия затвор.

„ Всеки месец частна компания пръска, само че идват нови попълнения от други затвори и с тях придвижват какво ли не – бълхи, кърлежи и зарази”, оплака се лишен от независимост.

Затворници, които са на лек режим и работят даже са си закупили препарати, с които сами си пръскат килиите и санитарните възли.
По информация на наши източници, преди години още веднъж имало взрив на дървеници в рамките на пандиза. Тогава казусът е бил сходен. От пандиза в Стара Загора са били докарани остарели дюшеци и с тях са били пренесени и гадините.

Междувременно мястото за изтърпяване на наказванията към момента е без шеф. Не е ясно към момента по кое време ще бъде разгласен конкурс за овакантеното място. В момента краткотрайно изпълняващ длъжността шеф е Запрян Илиев, който бе дясна ръка на починалия Божил Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР