Българското въздушно пространство няма структурни проблеми и сме готови да

...
Българското въздушно пространство няма структурни проблеми и сме готови да
Коментари Харесай

Росен Желязков: Българското въздушно пространство няма структурни проблеми

" Българското въздушно пространство няма структурни проблеми и сме подготвени да споделим позитивния си опит в ръководството му ", съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков по време на спор на тематика: „ Бъдещето на Единното европейско небе “, който се организира в рамките съвещанието на Съвета на Европейски Съюз, формат Транспорт, в Брюксел.

„ Трафикът в българското въздушно пространство съвсем се удвои през последните 5 години. Независимо от това, България дава и е подготвена да продължи да дава услуги за въздушно придвижване без закъснения, като с това подкрепя европейската мрежа. Ние постигнахме това чрез използването на ефикасни решения и превантивно обмисляне. По този метод, макар интензивния трафик, българското въздушно пространство не е тясно място в мрежата и няма структурни проблеми. Проблемите с потенциала на въздушното пространство в Европа могат да се решат посредством използването на сходни практики и технологии “, уточни министър Росен Желязков.

По думите му метаморфоза на въздушното пространство е належащо да се прави единствено там, където има потребност, без да се подценяват или компрометират добре работещите решения и достижения. Министърът посочи, че България организира поредна и самодейна политика за обезпечаването на нужния потенциал и сигурност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР