Българското участие в тазгодишното издание на надпреварата в Индиън Уелс

...
Българското участие в тазгодишното издание на надпреварата в Индиън Уелс
Коментари Харесай

Томова срещу шампионка от WTA в битка за място в основната схема в ИУ

Българското присъединяване в тазгодишното издание на конкуренцията в Индиън Уелс бе намерено с безукорен триумф на първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която позволи да загуби едвам три гейма на старта на пресявките в Калифорния, с цел да си обезпечи място в идващия квалификационен кръг. За влизане в главната скица на шампионата нашето момиче ще се изправи против деветата сложена Астра Шарма, която се поздрави с двусетова победа над международната №145 Йе Уан.

Понастоящем австралийката заема 96-ата позиция в класацията на WTA, което е с 12 места под върховото ѝ класиране - №84, реализирано преди две седмици. Освен това тя може да се похвали с професионална купа на сингъл, завоювана през предишния сезон на шампионата в Чарлстън от категория WTA 250.

Двубоят сред Томова и Шарма е подложен втори в програмата на корт 3 в Индиън Уелс, което значи, че се чака двете състезателки да излязат на корта към 22:30 часа българско време, като срещата ще можете да наблюдавате на някой от нормалните линкове в Tennis.bg.

Програмата за вторник:

Корт 3 (начало 21:00 часа):

1. Маи Хонтама - Хедър Уотсън

2. Виктория Томова - Астра Шарма

3. Кирстен Флипкенс - Катрин Макнали

4. Ашлин Крюгер - Кристина Макхейл

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР