Българското рали за суперавтомобили Премиум Рали София - Свети Влас

...
Българското рали за суперавтомобили Премиум Рали София - Свети Влас
Коментари Харесай

Шумен старт за българското рали за суперавтомобили

Българското рали за суперавтомобили Премиум Рали София - Свети Влас започва с гръм и тропот от хотел "Маринела " в София. Точно в 13:01 часа пред очите на десетки запалени почитатели, потегли пилотният автомобил BMW М5, като самият старт беше открит от българската дрифт състезателка Ива Русинова.

Над 40 коли вземат участие в седмото издание на зрелищното рали, което всяка година е изпълнено с неотслабващ адреналин и страсти.

На стартовата линия, един след различен, се подредиха коли като Ferrari California, AMG GT R с 4 литров V8 с 577 к.с., Lamborghini Gallardo, Ferrari 488 GTB, модифицирано Mercedes - Benz C63 S AMG до 700 к.с., 991.2 Porsche Turbo S и доста други.

Автомобилите „ Талисмани “ тази година са Porsche Turbo S и първото в България Audi R8 Performace, предоставени от дългогодишния сътрудник на Ралито – Eurolink.

Участниците ги чака 4-ри на ден премеждие като първата дестинация, след София, е Букурещ. По пътя за северната ни съседка тимовете ще се отбият през летище Лесново, където ще могат да премерят силите на своите коли в дисциплината Драг.

За втория ден, уредниците са подготвили "Time Attack " тестване на писта МоторПарк Румъния. Третият ден ще е изненада и за към този момент взели участие тимове в събитието, тъй като включва тестване, което до в този момент не се е провеждало, а точно "Скрити местоположения “ на територията на град Русе. След него всички ще се насочат към Варна.

За финалния ден, екипажите ще трябват да се преборят с хронометъра, само че този път не за най-хубаво време, ами за междинна скорост в тестването "Точна езда ".

Конвоят от зрелищни коли ще финишира на 22 юни (събота) в 16:30 ч. на Марина Диневи в Свети Влас, където ще се организира и формалното награждаване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР