Българското представителство печели три пъти поред наградата за най-добри пазарни резултати в

...
Българското представителство печели три
пъти поред наградата за най-добри
пазарни резултати в
Коментари Харесай

ЗА 10 ГОДИНИ У НАС RENAULT TRUCKS ИМА 1800 ДОСТАВЕНИ КАМИОНА И НАД 300 КЛИЕНТИ

Българското посланичество печели три пъти подред премията за най-добри пазарни резултати в Централна и Източна Европа

1800 нови камиона са били доставени от Renault Trucks в България на над 300 клиенти от откриването на официалното представителство на марката у нас преди 10 години. В сервизната мрежа на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас все още се обслужват над 1800 товарни автомобила. 10-ият рожден ден на марката у нас събра 350 посетители, измежду които представители на водещи компании от транспортния бизнес, сътрудници и приятели. На събитието участваха и Золтан Трингер, Търговски шеф на Рено Тръкс за Регион Централна и Източна Европа и Пиер Сироли, Вицепрезидент на Рено Тръкс за Европа.

“Много се гордеем с работата на екипа в България, като три следващи години – 2014, 2015 и 2016 година той печели премията за най-добри пазарни резултати в регион Централна и Източна Европа ”, обяви Золтан Трингер.

“Причината да честваме дружно сега сте Вие, нашите клиенти, и доверието Ви в нас. Ще продължим да работим, с цел да го заслужаваме всеки ден. ”, единомислещи бяха домакините Карин Йохансон, Управляващ директор на Волво Груп България и Иван Ушев, Търговски шеф на Рено Тръкс.

От сцената по време на събитието бяха припомнени и някои от най-запомнящите се моменти за марката през последните 10 години в България, измежду които доставката на 85 пожарни автомобила, гостуването на рали камионите с марката Renault в България, четирите издания на надпреварата Optifuel Challenge и международната купа за ефективно шофиране на камиони на Пламен Иванов.

По случай 10-ия рожден ден на марката в България, преди броени дни беше представена и лимитираната юбилейна серия на Renault Trucks. Влекачите са от Гама Т за транспорт на дълги дистанции с висока кабина и се отличават с характерен дизайн, който сплотява отличителните за френския производител графични елементи с цветовете на българския трибагреник.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР