Българското представителство на Pepsi обяви, че прекратява рекламното си сътрудничество

...
Българското представителство на Pepsi обяви, че прекратява рекламното си сътрудничество
Коментари Харесай

Pepsi България прекрати сътрудничеството си с Тото след подкаста с Тити Папазов

Българското посланичество на Pepsi разгласи, че приключва рекламното си съдействие с Йонислав Йотов - Тото поради обществения скандал с подкаста му, в който Тити Папазов разказва по какъв начин на своя някогашна другарка поради " невярност ".

" Куадрант Бевъриджис " АД - формалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и уредник на акцията " Предизвикателството на Pepsi " декларира ясна позиция срещу насилието. Считаме, че дейностите ни постоянно би трябвало да се правят при ценене на човешкото достолепие и физическата сигурност ", се споделя в позиция на компанията.

Фирмата декларира, че се ангажира да " поддържа общество, учредено на взаимно почитание и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или принуждение ".
Записът на Тото е изработен през март 2023 година, само че закупи всеобща популярност едвам в края на юли поради подобие в историята на Папазов и насилието против 18-годишно момиче в Стара Загора (срещу него беше приложено и брутално физическо посягане с макетен нож, за разлика от описанието на случилото се с приятелката на баскетболния треньор през 90-те).
Недоволството по отношение на Тото породи поради това, че беше оставил излиянията на Тити Папазов без каквато и да е сериозна реакция - след това ги беше споделил и като обособен епизод в YouTube-канала си.

Тото беше едно от лицата на рекламната им акция " Предизвикателството на Pepsi ", само че от няколко дни всички фотоси с неговото лице и марката на напитката са отстранени от формалните профили на компанията в България.

Впоследствие за случилото се и спря достъпа до видеоматериалите в канала.

Тити Папазов в началото отхвърли да се извини, като надали не се разгласи за в ПФК " Левски ". След това въпреки всичко призна, че е отговорен за насилието, само че " е след дъжд качулка " и не бивало да споделя за случилото се в " шеговита форма ".

От Pepsi декларират, че " няма да предоставяме естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието. Уверяваме ви, че сме подхванали всички нужни ограничения, свързани с прекратяването на съдействието ни с Тото (Йонислав Йотов) ", написа в известието.

В последните дни компанията беше подложена на мощен цивилен напън през обществените мрежи да вземе отношение по абсурда с Тото и Тити Папазов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР