„Българското председателство на Съвета на Европейския съюз ще помогне за

...
„Българското председателство на Съвета на Европейския съюз ще помогне за
Коментари Харесай

Ирена Соколова в Плевен: Европредседателството е предизвикателство за всички нас и огромна отговорност

„ Българското председателство на Съвета на Европейския съюз ще помогне за повече доверие към страната ни, повече задгранични вложения, развиване на туризма и по-широко припознаване на университетските среди и гражданските организации като сътрудници в бъдещи европейски планове и мрежи.

Като ръководител на Съвета на Европейски Съюз, България има неповторим късмет да взе участие в процесите на образуване на и реформиране на Европейски Съюз подобен, какъвто биха желали да го видят европейските жители, част от които сме и ние - българите, и за какъвто мечтаят младежите. България с председателството си ще е първа на картата освен на Европа, а и на света. Това е освен голямо предизвикателство, само че и тежка отговорност “, съобщи ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова в Плевен по време на кръглата маса на тематика: „ Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз – провокации и отговорности. 2018 – Европейска година на културното наследство”, проведена от Жени ГЕРБ – Плевен.



На срещата участваха министърът на правораздаването, Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила, народните представители от ГЕРБ-Плевен Владислав Николов и Ралица Добрева, регионалният шеф Мирослав Петров, ръководителите на общинските препоръки в Плевен и Левски Мартин Митев и Дочко Дочев, общински съветници, дами от регионалната конструкция на Жени ГЕРБ – Плевен.

Час преди срещата се организира регионално годишно отчетно заседание на Жени ГЕРБ – Плевен, на което регионалното управление на дамите регистрира активността си за една година. Отчетът бе показан от организационния секретар на ЖГЕРБ – Плевен Десислава Панталеева.



„ Жените са главните представители в директната партийна активност през миналата една година. Областната конструкция имаше и деен обществен живот, задачите на които бяха доброволчество в интерес на нуждаещи се от помощ, придобиване на познания в разнообразни области и креативен действия, целящи едно – разпространение на положителните практики на ГЕРБ в тези области “, безапелационен бе регионалният началник на Жени ГЕРБ Даниела Гонкова,.

„ Нашата задача е да оказваме помощ и да бъдем потребни, по тази причина работим сполучливо и с неправителствени организации като групата „ Справедливост “ на юрист Галя Горанова “, уточни членът на НИС на Жени ГЕРБ Диана Данова. Галя Горанова от своя страна описа за взаимната активност с дамите и благодари на Цецка Цачева за помощта във връзка с поетите от „ Справедливост “ законодателни начинания.



„ Жените са главен мотор на активността на ГЕРБ – Плевен. Те са основатели и участници в съвсем всички мероприятия на регионалната партийна конструкция, за което им благодаря “, поздрави присъстващите регионалният координатор на ГЕРБ Владислав Николов.

„ Мисията на ЖГЕРБ е да се поддържаме взаимно и да поддържаме държавното управление, което трансформира средата за живот и дава късмет за развиване. Радвам се, че резултатите, реализирани при ръководството на ГЕРБ, се ценят и към този момент 10 години вървим напред. За растежа несъмнено способстват финансовата политика, административната промяна и ефикасната работа по европейските стратегии, посредством която се влага в построяването и обновяването на инфраструктурата. За 2016 година сме на четвърто място в Европейски Съюз по стопански напредък, а когато обстоятелствата приказват, компроматите на съперниците ни губят всевъзможен смисъл.”, съобщи Соколова в обръщението си към присъстващите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР