Българското правителство заложи на вариант дипломатическо ниво. Очевидно е, че

...
Българското правителство заложи на вариант дипломатическо ниво. Очевидно е, че
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната за кризата в Украйна: Седим си и се надяваме на чудо

Българското държавно управление заложи на вид „ дипломатическо равнище ”. Очевидно е, че дипломацията не дава никакъв резултат. Двустранните срещи до момента не дават резултат, опитът въпросът да бъде издигнат в Организация на обединените нации беше блокиран. Трябва да мислим и за други разновидности. Това съобщи някогашният министър на защитата Тодор Тагарев, който беше на поста в служебното държавно управление на Марин Райков през 2013 година.

Преди утрешната среща на Консултативния съвет за национална сигурност Тагарев съобщи, че би се радвал да види ясна поръчка за усилване на защитата. Той счита, че „ единствено ние си седим в профил и се надяваме на някакво знамение ”. Тагарев уточни, че в Румъния се приказва към този момент за разполагане на ескадрила изтребители на НАТО, има американска и френска батальонна група.
Украйна изиска среща с Русия в идващите 48 часа
Украйна прикани за среща с Русия и други членове на основната европейска група за сигурност по отношение на ескалиращото напрежение по гра...
Прочети повече
Самостоятелно не бихме могли да подсигуряваме своята сигурност против Русия, безапелационен е някогашният министър на защитата. Мисля, че ще разчитаме повече на самолети, идващи от Румъния, а не на наши сили или даже на сили като испанските, добави той пред bTV.

Нашите МиГ-ове с огромно усложнение извършват функционалността Air Policing в спокойно време, а при бойни дейности ще са неизползваеми, счита Тагарев. Той се учуди по какъв начин по този начин още нямаме развиване в инфраструктурата за посрещане на купените от Съединени американски щати изтребители F-16, въпреки че тяхната доставка ще се забави.

" Членството ни в НАТО подсигурява нашия суверенитет във въздуха ", уверен е обаче Тагарев. Но той предизвести, че хакерски офанзиви против сериозна инфраструктура има непрекъснато в целия свят.

Още: НАТО разполага в Румъния първата си бойна формация, до момента в който авиопревозвачи не смеят да летят над Украйна

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР