Българското правителство ще изготви позиция против налагането на санкции на

...
Българското правителство ще изготви позиция против налагането на санкции на
Коментари Харесай

Правителството ще предложи позиция за Унгария

Българското държавно управление ще изготви позиция срещу налагането на наказания на Унгария за нарушение върховенството на закона, оповестиха отрасловите вицепремиери от квотата на Обединените патриоти Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Именно патриотите са създатели на предлагането. Според тях България би трябвало ясно да поддържа Унгария поради позицията й за незаконната миграция и правото на страните членки да взимат суверенни решения.

Решението на Европейския парламент да задейства член 7-и от Договора за Европейски Съюз против Унгария, което може да отнеме правото ѝ на глас, е преднамерено и е взето по идеологически аргументи, съгласно Обединените патриоти. По думите им предлагането им България да излезе с позиция срещу това решение било гласувано единомислещо на днешното държавно съвещание.
Красимир Каракачанов, вицепремиер по публичния ред и сигурността, Оперативна програма: Ние считаме, че това е нарушаване на суверенитета на равноправна страна членка на Европейски Съюз. Както през днешния ден това се прокарва против Унгария и има опити сходни решения да бъдат прокарани против Полша, на следващия ден по някакъв мотив - вземете да вземем за пример " джендърската " спогодба - може да бъде взето против България.
Според патриотите решението на Екологичен потенциал е непосредствено ориентирано против суверенното право на страните да взимат решения.
Красимир Каракачанов, вицепремиер по публичния ред и сигурността, Оперативна програма: Това, което се постанова на Унгария и опитите да се наложи към Полша, е репресивна мярка. Аргументите са същите, каквито и през 1956 бяха употребявани от Съюз на съветските социалистически републики. Унгария нарушавала общите евроценности и вкарваме репресивни ограничения против една страна, която групи от демократични политици настояват, че се управлявала властническо. 70% от популацията там гласоподава за Орбан, вложенията в Унария са най-високите в Европа.
Според вицепремиера Валери Симеонов България би трябвало да поддържа Унгария и поради огромната българска общественост, която живее там и взе участие в ръководството.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР