Българското правителство няма да подкрепи и да се присъедини към

...
Българското правителство няма да подкрепи и да се присъедини към
Коментари Харесай

Правителството няма да подкрепи Глобалния пакт за миграцията на ООН

Българското държавно управление няма да поддържа и да се причисли към Глобалния пакт за миграцията на Организация на обединените нации.

 Българска социалистическа партия желае Борисов в Народното събрание поради пакта за мигрантите
Българска социалистическа партия желае Борисов в Народното събрание поради пакта за мигрантите

След 10 години сляпо следване на Меркел, Борисов завивал

Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща на съдружния съвет в Министерския съвет.

 Чехия също не приема световния пакт за миграцията на Организация на обединените нации
Чехия също не приема световния пакт за миграцията на Организация на обединените нации

След Съединени американски щати, Австралия, Унгария и Австрия

Цветанов изясни, че за актуалната сряда е планувано да има взаимно съвещание на парламентарните комисии по външна и по вътрешна политика, където да бъде разискван Глобалния пакт за миграцията на Организация на обединените нации. Позицията на българското държавно управление е, че няма да поддържа и да се причисли към Глобалния пакт за миграцията на Организация на обединените нации .

Относно митингите срещу цената на високите горива в страната, Цветанов означи, че митингите са част от демокрацията. Той посочи, че всеки е в правото си да показва своето мнение , стига да не нарушава законовите разпореждания на страната. По думите му за цената на горивата са виновни КЕВР, а не българското държавно управление.

Председателят на ПГ на ГЕРБ счита, че българските жители са задоволително интелигентни, с цел да преценяват дали желаят да има непоклатимост или политически стрес, рецесия и безпорядък в страната. Ц ветанов даде да се разбере, че оставката на вицепремиера и водач на НСФБ Валери Симеонов не се е обсъждала по време на съдружния съвет.

" Всички политики в управническата програмата се съблюдават прецизно ", увери герберът и добави, че с обещанията си държавното управление е спечелило изборите. Няма оттегляне в нито една управническа посока, отсече Цветанов.

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки остана удовлетворен от решението на съдружния съвет, че българското държавно управление няма да поддържа и да се причисли към Глобалния пакт за миграцията на Организация на обединените нации.

Според него документът би бил грозящ за националния интерес и днешното взето решение е много положително за бъдещето на България. " Решението на съдружния съвет е да не се причислява и това е една добра вест ", акцентира Джамбазки.

След съвещанието финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че по-старите коли, които замърсяват въздуха, ще заплащат сред 6-10 лв. по-високи налози годишно от досегашните.

 Горанов:
Горанов: " Гражданска отговорност " от 1000 лева не стои на дневен ред

Цената на застраховките зависи от положението на бранша, увери финансовият министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР