Българското правителство насърчава усилията за институционализиране на Европейската прокуратура в

...
Българското правителство насърчава усилията за институционализиране на Европейската прокуратура в
Коментари Харесай

Заместник-министър Стоянов участва в Съвета на ЕС „Правосъдие и вътрешни работи“

Българското държавно управление предизвиква напъните за институционализиране на Европейската прокуратура в най-кратки периоди, тъй че тя да проработи дейно. Това съобщи заместник-министърът на правораздаването Евгени Стоянов по време на неофициално съвещание на Съвета на Европейския съюз (ЕС) „ Правосъдие и вътрешни работи”, част „ Правосъдие “, което се организира в Загреб, оповестяват от пресцентъра на Министерство на правораздаването.

Той пожела триумф на Хърватското председателство на Съвета и увери, че страната ни поддържа предложенията за бъдещите стратегически насоки на пространството на независимост, сигурност и правораздаване в Европейски Съюз и е в подготвеност за тясно съдействие при осъществяване на амбициозната им стратегия.

Заместник-министърът на правораздаването организира среща с делегация от Виетнам

„ България поддържа и обрисуваните междусекторни области, върху които да се сложи акцент при бъдещата работа, а точно отбрана на общите полезности, главните права и върховенството на правото, рационализация на правосъдните системи, и единение в дейностите на Европейски Съюз в област „ Правосъдие “ при съдействието с държавите- сътрудници “, сподели Стоянов.

В региона на наказателното и гражданското право страната ни приветства предлагането за дейно използване на настоящите принадлежности и деликатно доразвиване на правната рамка в интерес на жителите, фамилиите и бизнеса.

Заместник-министърът на правораздаването: Ако едно дете е арестувано, то не е чинно и положително

В дневния ред на Съвета, през днешния ден следобяд, е включено разискване на неюридическите умения, които следва да участват в стратегиите за правосъдно образование, образование по тематики от други браншове, свързани с правораздаването, онлайн образованията и повишението на броя на практиците, участващи в тях. По тези тематики България ще показа положителните практики, развивани от Националния институт на правораздаването.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР