Българското правителство има шанс, който се явява веднъж на век

...
Българското правителство има шанс, който се явява веднъж на век
Коментари Харесай

Ще издържим без руски газ, ще издържим без руски бензин. Но как ще гледаме децата си в очите

Българското държавно управление има късмет, който се явява един път на век - да застане паралелно до тези горди европейски нации, които се опълчват на тиранията.

Кирил Петков има историческия късмет, който за последно е имал цар Борис III - да сложи България в реда, в фамилията на тези европейски нации, чиито сегашни и бъдещи генерации приказват с горделивост за цивилизационния избор, изработен от държавното управление.

Преди по-малко от век цар Борис III го пропиля заради куп аргументи, част от които без никакво подозрение бяха отвън него.

Но в този момент Кирил Петков може да ни върне самочувствието на принадлежащ абсолютно на европейското цивилизационно семейство народ, като се причисли към единствено глобите против съветския нефт и газ, а и като замени старите руски самолети, изпращайки ги на Украйна, а в подмяна одобри препоръчаните от Съединени американски щати Ф-16-ки.

Ще издържим без съветски газ.

Ще издържим без съветски бензин.

Ще издържим без съветски самолети.

Но по какъв начин ще гледаме децата си в очите след време, в случай че в този момент не застанем против тиранията?

България може доста повече.

---

Б.р. Текста на Емил Джасим препубликуваме от фейсбук профила му с позволение на създателя. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР