Българското правителство чрез посредници се кани да продаде на Украйна

...
Българското правителство чрез посредници се кани да продаде на Украйна
Коментари Харесай

„Болгарское правительство, идихе нах*й“: Anonymous Russia съобщи, че са хакнали сайтовете на президента на България и на българското правителство

„ Българското държавно управление посредством медиатори се кани да продаде на Украйна доста количество руски муниции. „ Болгарское правительство, идихе нах*й “ – с такова обръщение в Телеграм съветската хакерска група Anonymous Russia разгласи в канала си в Телеграм, че е атакувала уеб страниците на президента на България и на българското държавно управление. Малко по-късно беше оповестено и за офанзива против уеб страницата на Министерство на външните работи.



Според „ доказателствения материал “, който съветските хакери ползват, уеб страниците на българските институции са били недостъпни или достъпът до тях е бил усложнен от разнообразни точки по света.

" Надявам с, че рухването на формалния уебсайт на президента на България ще бъде задоволителен мотив за анулация на доставките " и " Не се пъхай, с цел да не бъдеш ударен " са две от посланията на хакерите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР