Българското посолство във Вашингтон предупреждава за възможни размирици след изборите

...
Българското посолство във Вашингтон предупреждава за възможни размирици след изборите
Коментари Харесай

Посолството ни в САЩ предупреди за възможни размирици след изборите

Българското посолство във Вашингтон предизвестява за вероятни безредици след изборите за президент в Съединени американски щати. От няколко дни в столицата и останалите огромни градове се готвят за такива.

" Вечерта след изборите за президент на Съединени американски щати на 3 ноември, както и през идващите няколко дни, съществува възможност от протестни дейности и нарушение на публичния ред в по-големите градове. В таи връзка предлагаме да се заобикалят местата, където има събирания на огромни групи от хора или предварителна информация за вероятни произшествия. При попадане в такава обстановка, следва прецизно да се съблюдават напътствията на локалните управляващи и полицията. При нужда от подпомагане, може да се свържете с посолството на тел.: (202) 387-5770 ", пишат от посолството ни в Съединени американски щати.

Почти няма постройка наоколо до Белия дом, която да няма защитна бариера против вероятно нахлуване.

Социологическо проучване от последните дни, извършено в Съединени американски щати, демонстрира, че 20 % от американците чакат нова Гражданска война след изборите.

Анализатори разясняват, че обстановката е безусловно невиждана. Около Белия дом е почнало създаване на втора висока ограда. Достъпът преди години беше свободен, в този момент това не е по този начин. Там по принцип има ограда, само че в този момент е построена и втора

Според всички изследвания Джо Байдън води безапелационно в борбата за президент, само че като безспорна стойност на гласовете. Американската изборна система обаче е неповторима и не са значими безспорните гласове, а това какво ще се случи в електоралния лицей. Според анализатори Байдън може да завоюва даже с милиони гласове повече от Тръмп, само че това никога към момента не подсигурява неговата победа в изборите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР