Българското подразделение на швейцарската компания, специализирана в изработването на специфични

...
Българското подразделение на швейцарската компания, специализирана в изработването на специфични
Коментари Харесай

Швейцарски производител на оптични компоненти откри лаборатория за 1 милион лева в София

Българското поделение на швейцарската компания, профилирана в изработването на характерни оптични кабели с висока трудност - Reichle & De-Massari AG (R&M България Производство), откри своята първа специфична лаборатория у нас в инвестиция от 1 милион лв.. Тя се намира в София и в нея ще се следи за качеството на високопрофесионалните артикули, които по-късно отиват на интернационалните пазари.

" Тази нова лаборатория е от изключителна значимост за продукцията ни по целия свят ", съобщи пред Money.bg Радослав Радев, който е шеф на " Райхле и Де-Масари България Производство " (R&M). Той акцентира, че " към този момент има признаци на утешение на международните пазари, наранени от рецесията в световната верига за доставки.
 Снимка 589910
Производството в българската столица се показва най-вече в ръчно сглобяване на фиброоптични съставни елементи за създаване на телекомуникационни мрежи, като новонаетите чиновници минават на особено образование.

Вследствие на новооткритата лаборатория ще бъдат назначени и сред 5 и 10 висококвалифицирани инженери, които ще онговорят за високото качество на продукцията, което би трябвало да дава отговор на интернационалните стандарти.

Историята

" Райхле и Де-Масари България Пръдакшън " е учредено през 2011 година. Дружеството е тясно профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи, които са част от информационните мрежи.
 Швейцарската R&M влага 5 милиона лв. в производството си в София
Швейцарска хай-тек компанията влага 5 милиона лв. в производството си в София

Дружеството отваря 100 работни места

От тогава до през днешния ден компанията продължава целеустремено да създава и пуска на пазара решения за автоматизация на здания, създаване на 5G мрежи, както и на продуктови системи за центрове за ръководство на данни.
 Снимка 589917
Източник:

Reichle & De-Massari е основана през 1964 година и през днешния ден има чиновници и офиси в десетки страни. Продукцията на индустриалната база в България е налична на интернационалните пазари посредством повече от 40 търговски организации на R&M по света. В момента в сдружението у нас работят над 350 души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР